Haber, Duyuru, Etkinlik

04 HAZİRAN

NİĞDE OSB’NİN 2016 YILI 14. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

NİĞDE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN 2016 YILI 14. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Toplantı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi H. Adnan YÜKSEL gözetiminde Arif ARI’nın Divan Başkanlığı, Mustafa KOYUNCU’NUN divan üyeliği ve sanayicilerimizin katılımı ile başladı. 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gündemindeki 24 madde katılımcıların oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler maddesinde söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ALTUNBAŞ söz alarak Yönetim Kurulu’nun yeni yapılanması hakkında bilgi verdi.

Sayın ALTUNBAŞ konuşmasında; “Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nin katılımcısı Baha Tekstil Tic. ve San. AŞ’nin temsilcisi olarak 2003 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve OSB Üst Kuruluşu Temsilciliği görevini siz değerli sanayicilerimizin katkıları ile yürüttüm. 

Baha AŞ’nin iştiraki ve kiracısı olan Ultaş AŞ’nin Niğde OSB’deki faaliyetine son vermesi nedeniyle aktif olmayan bir tesisin temsilcisi olarak Niğde OSB Yönetim Kurulu’nda yer almayı etik bulmadığım ve şahsi işlerime zaman ayıramadığım için Yönetim Kurulu Üyeliği ve OSBÜK Temsilciliği görevlerimden bu gün itibariyle ayrılıyorum.

Yapılan Yönetim Kurulu toplantısı ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne OSB Uygulama Yönetmeliği’nin 39. maddesi gereği; 2015 Yılı Genel Kurulu’nda 1. Yedek Üye olarak seçilen Arçim Ltd. Şti.’nin temsilcisi Arif ARI Yönetim Kurulu Üyesi olarak,

Boşalan OSB Üst Kuruluşu Temsilciliği’ne yine aynı madde gereği; 2015 Yılı Genel Kurulu’nda 1. Yedek Üye olarak seçilen Ogün Gıda Mad. San. Ve Tic. AŞ’nin temsilcisi Ogün SONGUR OSBÜK Temsilcisi olarak görevlendirilmişlerdir.

Yapılan görev bölümü sonucunda Bakkalbaşıoğlu Süt Ürünleri San. ve Tic. AŞ’nin temsilcisi Abdurrahim Ayhan BİRİM Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmişlerdir.

Diğer OSB’lere örnek gösterilen işleri hep beraber başarmanın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettişlerince geçtiğimiz günlerde yapılan teftişi sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlamış olmanın verdiği güven ve rahatlıkla hizmet bayrağını Sayın Ayhan BİRİM’e teslim ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Hizmet ettiğim süre boyunca bana verilen destekler için yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere tüm sanayicilerimize, uyum içerisinde çalıştığımız kamu kurumu temsilcilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Genel Kurul sonrasında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında hizmetleri anısına Sayın Mustafa ALTUNBAŞ'a yeni Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdurrahim Ayhan BİRİM tarafından teşekkür edilerek plaket verildi.