Haber, Duyuru, Etkinlik

17 AĞUSTOS

NİĞDE VALİSİ SAYIN YILMAZ ŞİMŞEK NİĞDE OSB’DE…

Niğde Valisi Yılmaz ŞİMŞEK, Niğde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nde OSB Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Cemil KILINÇ, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT, İl Genel Meclis Başkanı Bülent KÜÇÜKTUNA, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali NEBOL, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket KATIRCIOĞLU ile AK Parti İl Başkanı Emrah ÖZDEMİR’in de katıldığı ziyarette Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde mevcut durum, talepler ve yatırımlar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ALTUNBAŞ, Vali Yılmaz ŞİMŞEK’e bilgi verdi.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının ardından Vali ŞİMŞEK ve beraberindeki heyet, 4.000 m³/gün kapasiteli Niğde OSB ileri biyolojik arıtma tesisi ve panel montajı devam eden 6 mW kapasiteli güneş enerji sistemlerinde (GES) incelemelerde bulundular.

İncelemelerin ardından değerlendirmede bulunan Vali Yılmaz ŞİMŞEK, “İyi üretim yapan firmalarımızın ve örnek müteşebbislerimizin yer aldığı Niğde Organize Sanayi Bölgemizde yeni talepler ve yeni yatırımlar var. Organize Sanayi Bölgelerimizin tam kapasiteyle çalışması için gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz OSB’mizin daha etkin bir çalışmayla istihdama ve üretime katkısını arttırmaktır” diye konuştu.