Haber, Duyuru, Etkinlik

10.10.2022

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan BÜYÜKDEDE 12.10.2022 Pazartesi günü Niğde OSB’de

Değerli Sanayicilerimiz,

Niğde, güçlü olduğu madencilik, tekstil ve gıda sanayisiyle birlikte yeni açılan sanayi alanlarında üretimlerin başlamasıyla nitelikli bir sıçrama yapmayı hedeflemektedir. Bu hedef şehrin hem tarımsal üretim potansiyeli hem sanayi alt yapısı hem de Niğde’de üretilen mamul ürünlerin iç ve dış pazarlara erişimini sağlayacak ulaştırma ağı ile uyumlu ve gerçekleştirilebilir bir hedeftir. 

İlimiz son yıllarda, özellikle 5084 Sayılı Yatırım ve İstihdamın Teşviki Kanununun 2004 yılında devreye girmesi ile ulusal ve uluslararası yatırımcıların yoğun talepleri ile karşılaşılmış ve hızla sanayi şehri olma yolunda adımlar atılmıştır. Sanayi yatırımlarının hızla arttığı İlimizde, mevcut ve yeni yatırım yapacak sanayicilerimizin sorun, istek ve taleplerinin değerlendirileceği toplantı düzenlenecektir.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Sayın Hasan BÜYÜKDEDE’ nin himayelerinde ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilleri ile ilimizde faaliyet gösteren sanayicilerimizin katılımları ile 12.10.2022 Çarşamba günü Saat:14:00’de Niğde Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda istişare toplantısı düzenlenecektir.

Katılımlarınızı önemle rica ederiz.

Katılım saglayamayacak sanayicilerimizin sorunlarını ve önerilerini ilgililere iletılmek üzere 11.10.2022 Salı Günü Saat 15.00’a kadar info@nigdeosb.com e-posta adresine yada 0 555 986 37 25 numaralı telefona Whatsapp üzerinden gönderebilirler.